Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Le Stockholm

22:21 | juni 21, 2017

i dag har jag fått en ordentlig sightseeing och promenad genom stockholm. vi har letat lokal inför ett event senare i sommar och mina kollegor har visat upp nya delar och ställen av staden för mig. trots att jag bott här i fem år nu blir jag fortfarande imponerad av hur vackert Stockholm är.

bestämde mig snabbt för att ringa in den här bästa tjejen för eftermiddagskaffe på ett av mina nya favoritställen – carousel. Har ni besökt det? fick riktiga paris-vibbar av det stället, och det älskar man ju.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här