Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Midsummer shark patrol

16:30 | juni 24, 2017

här är ett gäng bilder från helgens midsommarfirande. linn hade bjudit in till tredagars-fest i Bolons Lake House som ligger precis intill sjön en bit utanför Ulricehamn. Och vilken fest vi fick till! Vi hade alla väntat på den här helgen bra länge. jag checkade in under torsdag förmiddag ihop med ett gäng andra som också är från Stockholm. vi startade helgen med att plocka blommor och binda kransar, äta en lång lunch, ta en sväng med båten och styra upp sovplatSer för 27 pErsoner.

Själva midsoMmarafton startade med mimosa-brunch klockan 11 oCh fortsatte sedan med snapsvisor, dans, lekar och sillunch i partytältet – Precis allt som eN midsommar ska innehålla. linn hade verkligen bjudit in till årets fest!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här