Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Mustard Edition

16:58 | juni 24, 2017

Klänning, COS

andra helgen i rad jag kör den här klänningen! bar den på ett bröllop förra helgen och nu midsommarafton. fullkomligt ÄlskaR färgen på den. nästa gång planerar jag att matcha den med mina guldiga stella mcCartney pjäser, tror det kan bli ballt.


2 kommentarer2 kommentarer om “Mustard Edition”

    Hej fina du! Jag tänkte bara säga att jag har startat igång en Veckans blogg-tävling där jag IMORGON kommer lyfta fram en blogg som jag tycker förtjänar lite extra blickar. Du har chansen att synas på min blogg med en beskrivning och motivering till varför jag valde just dig, en direktlänk till bloggen samt mina favoritbilder från din blogg. Du får gärna vara med, finns under kategorin ”Veckans blogg”, kram på dig! <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här