Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown Halmstad

11:27 | juni 25, 2017

i går åkte jag raka vägen från midsommarfirandet i ulricehamn hem till halmstad. skönt att mellanlanda här några dagar innan jag beger mig hem till stockholm igen. jag är ledig fram till onsdag så tänkte spendera närmsta dagarna här med familj och vänner. hoppas på att kunna lura med min mor eller en vän på en dagsutflykt till köpenhamn i dagarna med. tyckEr ju man bör ta den möjlighetEn när det bara är två timmars bilfärd dit.

klänning, h&m. tröja, Ganni. Slippers, gucci. väska, stellA mccartney.


2 kommentarer2 kommentarer om “Touchdown Halmstad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här