Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

sporty

16:25 | juni 26, 2017

dagarna här hemma går ut på att ta igen förlorad tid med familjen, bli bortskämd med god mat, läsa tidningar, promenera längst stranden och bara ta det extremt lugnt. det är så skönt med lediga dagar likt dessa. Inga måsten eller krav.

I dag har jag sportat, bokstavligen, det här balla setEt från samsoe. Kände mig verkligen så sportig i det. nu ska jag hoppa in i en kall dusch och göra mig i ordning för kvällen. middag på salT, drinkar med vänner oCh en sväng förbi måndagsklubben står på scheMat.


2 kommentarer2 kommentarer om “sporty”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här