Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

vacay wish list

14:34 | juni 28, 2017

från och med söndag befinner jag mig vid medelhavet i två veckor. jag har fyllt på semestergarderoben rätt duktigt den här våren men har fortfarande några saker i sinnet. I köpenhamn letade jag efter den här magiska klänningen från Ganni pre Fall. Jag som aldrig varit särskilt förtjust i prickigt är beredd att tänka om nu. Och måste springa in på weekday i veckan för atT se om den här röda baddräkten finns kvar i butik. Skulle underlätta morgondoppen tänker jag, eller i alLa fall göra dem någots nyggare.

baddräkt, weekday. klänning, ganni. BlaZer, stella Mccartney. sandaler, H&M.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här