Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Vacation mood

05:16 | juli 2, 2017

just nu sitter jag på Arlanda och häller i mig kaffe för att hålla mig vaken. min taxi hämtade mig halv fyra i morse och tills dess sov jag extremt oroligt, något som är väldigt ovanligt. Jag vet inte varför jag envisas med att ta dessa tidiga flighter men det är så skönt när man väl landar och hAr hela dagen att nyttJa. så fort jag är framme på ön planerar jag ett eftermiddagsdopp i havet och troligtvis en nap i skuggan. Veckorna kommer förmodligen spenderas likt ovan – på stranden med böCker och aggressivt solsken, kaffe på färgglada caféer, utflykter och stabila bikinilinjer. Vi hÖrs mer frÅN krOatieN! <3


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här