Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

monday

10:20 | juli 3, 2017

två bilder från när jag hälsade på henrietta på mallorca i maj. det var så fint och härligt. Jag blev verkligen positivt överraskad av mallorca, det var inte alls som jag hade föreställt mig. det finns en del sådana självklara platser jag inte hunnit besöka än för att jag som standard varje sommAr har varit i Kroatien, vilket iofs inte är något jag klAgar över. nu är jag i alla fall tillbaka här, på platsen jag besökt varje sommar sedan jag var två, och det är verkligen som att komma hem. det är fint att ha en sådan plats även utanför sverige tycker jag. förra sommaren bilade vi franska rivieran och nästa somMar skulle jag vilja resa längst amalfikusten. Jag beHöver uppleva nya platser.

Har ni någon semesterfavorit eller ett sådant ställe som ni besökt om och om igen?


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här