Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Black and white

09:36 | juli 5, 2017

i går bar jag en gammal kjol från Zara som jag snurrade ett halvt varv runt höften för att få fram färgkombinationen. Vanligtvis är den vit på framsidan och svart baktill, jag gillade den bättre såhär.

jag vaknade pigg och utvilad i morse så var iväg tidigt och sprang längst strandpromenaden. ÄlskaR att starta morgnar så. vill så gärna vara en morgonmänniska. snälla hur gör jag? nu sitter jag och äter frukost i skUggan på terassen och ska strax ta mig ned till stranden.


3 kommentarer3 kommentarer om “Black and white”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här