Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

seriously wishlist

12:23 | juli 5, 2017

t-shirt, loewe. väska, Céline. klänning, rodebjer Aw17. Slingback, h&m. AltUzarra Resort 18.

några saker jag inte kan släppa ur hjärnkontoret. klänningen från rodebjers fall winter är MAGI. faktum är att hela kollektionen är underbar, kanske en av de bättre hittills. Sedan brukar ju ny säsong betyda ny väska och då är den här från céline en stark kandidat, ihop med loewes puzzle Bag som jag suktat efter ett bra tag nu. skotips? h&M’S bästa sandal just Nu är dessA fläTade slingbacks. OCh Från Altuzarras resort 2018 väcker Look 11 starka ha-begär.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här