Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Bananas

22:30 | juli 7, 2017

i morse tog jag en oförskämt lång sovmorgon och intog min frukost vid lunchtid. brukar egentligen gilla att vara uppe tidigt och hellre ta en nap på eftermiddagen men ibland kommer jag bara inte ur sängen. men jäklar, vad skönt det är att inte ha några måsten här. termometern visade 34 grader så jAg har legat i vattnet konstant och agerat lektant till mina småkusiner.

nu har Vi precis kommit hem från middag och jag tänkte gå och lägga mig direkt. i morgon tillkommer ännu lite mer familj så det blir Fullt ös här resten av tiden.


2 kommentarer2 kommentarer om “Bananas”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här