Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberland savings

08:52 | juli 9, 2017

varje gång jag är på semester och det mesta av tyg jag använder är bikini så blir jag rastlös, uttråkad och alltid lika sugen på att rensa ut hela min garderob och fylla den med nyheter. Egentligen handlar det nog om säsongsbyte och att jag nu börjar bli redo för höstkostymen istället. Just nu är det i alla fall detta ovan som spökar. den här vita, dubbelknäppta kostymen från j.lindeberg har precis kommit i butik och så fort jag landar i stockholm ska jag springa in och prova den, och allra helst köpa den. en annan grej jag gärna skulle haft hemma (dock inte i garderoben) är deT här bordet. Hittade det på style by mouche, men slutsålt. och sist, sportmax höstkollektion är mer än välkommen att flytta in hos mig,

Sandler, j.w anderson. kostym, j.Lindeberg. clutch, LOewe. bord, via Style by mouche.


2 kommentarer2 kommentarer om “Cyberland savings”

    Bordet är ju bara för underbart!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här