Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

tied up

23:20 | juli 15, 2017

så här såg jag ut min sista kväll i kroatien, i klänning från dagmars höstkollektion. den markerar midjan, har en superfin knytdetalj i ryggen och är grovstickad – tre stora plus!

tidigt i morgon ringer klockan och jag ska gasa iväg till flygplatsen för att åka hem. Två riktigt lugna och sKöna veckor är över och jag är hur rEdo som helst för lite jobb, fArt och stockholmsstress igen. det ska till och med bli nice att besöka sin garderob igen, och klä sig lite mer city-vänligt. Under semestern tog min rastlöshet över under två tillfällen vilket resulterade i köp jag läNgtat efter ett bra tag nu. lovar att visa er så fort jag hämtat ut paketen!

klänning, dagmar


2 kommentarer2 kommentarer om “tied up”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här