Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberland wishlist

09:47 | juli 17, 2017

bAck oN TRAck, och tillbaka i stockholm. Alldeles strax ska jag bege mig till stella för att jobba några timmar och hoppas på att det har trillat in lite höstnyheter. Hade jag klätt mig valfritt idag hade det varit liknande ovan. Den här denimjackan från balenciaga är helt perfekt enligt MIG, OcH HELst av allt skulle jag matcHa den med Gult, volanger och kaxiga bågar.

sandaler, mercedes castillo. jacka, balenciaga. sweater, frame. bågar, le specs.


1 kommentarerEn kommentar om “Cyberland wishlist”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här