Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New Loewer

11:37 | juli 19, 2017

ni som hängt med er här ett tag vet ju att jag suktat efter en Loewe puzzle bag bra länge nu. Äntligen säger jag bara! Blev tillslut en i fägen stone, som försenad födelsedagspresent. så himla nöjd med köpet och speciellt för att jag blev kontaktad av en läsare som ville sälJa sin. Så nu har hennes fina väska hittat hem till mig istället. win-win på den!


5 kommentarer5 kommentarer om “New Loewer”

    Tack fina! Det är dessvärre en gammal från Mango! Men kika, de kanske har något liknande inne! ?

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här