Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

touch of pink

13:55 | juli 19, 2017

hallå! redan igår gjorde min väska debut på gatorna. tillsammans med denim, randig kavaj och här i rosa slippers från jennie-ellen. igår efter jobbet fick jag nämligen vara fotmodell för en vän som jobbar för märket. vi tog oss till gamla stan och söder och fotade en herrans massa fina skor, och dEssa är mina favoriter.

idag är jag ledig ocH har precis kommit tillbaka efter en löptur. ibland, (tyvärr alldeleS för sällan), njutEr jag verkligen av att springa, och idag var en sån dag. nu ska jag sleva i mig restEr till lunch ocH sedan till stAn för att bänka mig på första bästa uteservering och mysa med lisa och Henrietta!

kavaj, mango. denim, weekday. Slippers, jennie-ellen. Väska, loewe. Solskydd, nividas


6 kommentarer6 kommentarer om “touch of pink”

    Vilken storlek har du på godbiten till väska? Har fattat att det finns S M L.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här