Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

09:26 | juli 24, 2017

det är mest röda toner som spökar i hjärnkontoret nu. den här klänningen från gestuz är jag riktigt sugen på att klicka hem innan nästa semesteromgång. Klackarna från stella McCartney väntar jag otåligt på ska trilla in på jobbet, och allra helst i vitt. sedan tittar jag väldigt mycket åt the rows håll nu, tycker de är rikTigt duktiga. olsen twins ftW! och drömblusen från jacQuemus trillade precis in på vestiaire och får mina fIngrar att klia.

vöska, The row. klackar, Stella mccartney. Klänning, gestuz.


1 kommentarerEn kommentar om “on my mind”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här