Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Piece of Rodebjer FW17

20:52 | juli 25, 2017

när rodebjers höstkollektion trillade in häromdagen var jag inte sen med att rusa dit. jag hade egentligen siktet inställt på en klänning i samma mönster men när jag fått på mig den här kjolen ville jag liksom inte ta av mig den, begrav mig i den – var ungefär känslan. den fick följa med hem direKt oCh fick åka på redan idag när jag checkade ut för några dagars ledighet. Jag åkte raka vägen ut till värmdö och skärgården för att få krama om familjen och andas ren luft.

kjol, rodebjer. Solskydd, EoE Glasses. Väska, Loewe. jacka, stylein.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här