Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

dots and baby steps

16:13 | augusti 1, 2017

sista sommarveckan i halmstad är igång. lagom till att måndagsklubben slog upp portarna igår landade jag hemma i halmstad och spenderade natten med att dansa mig svettig och skriksjunga till gamla hits med alla mina bästisar, bästa tänkbara starten. Körde på min nya favvokjol från rodebjer igen, Och denna gång med klackar likT dessa ovan från the row. lovar visa er i kväll!

nästa måndag kommer se ut som bilden ovan visar, vi avslutar nämligen sommaren med att segla två veckor i medelhavet. peppen är total, och jag har börjat planera Seglargarderoben. det kommer bli färg och prickar(!!). har aldrig tyckt att prickigt är mitt mönsteR meN övertygaDes att ge det en chans till näR jag gjorde mitt enda reafynd för den här säsongen, nämligen en prickig blus.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här