Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

tangled up

12:04 | augusti 6, 2017

I fredags tog vi en roadtrip ner till Malmö. medan min kille var på möten passade jag på att åka över till Köpenhamn för att driva runt i några timmar. Köpenhamn är verkligen en favoritstad. Finns så mycket att se och göra där, och minst sagt shoppa. Provade den här balla blusen från J.W Anderson med en något för hög prislapp på. men fick i alla fall med mig ett reafynd som jag suktat efter ett bra taG och en ny kappa inför hösten.

nu är vi tillbaka i stockholm och dagen kommeR spenderas med att packa, tvätta och städa. ut med det gamlA och in med det nya i resväskan för tidigt i morgon flyger jag ner mot Kroatien igen. Den här gången tar vi båten och seglar runt i kroatiens skärgård i två veckor. lovar att dela med mig av massvis med tips och ställen Därifrån!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här