Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Dots for dinner

23:56 | augusti 9, 2017

Körde på ny prickig blus till middagen idag, ihop med lite gingham – tyckte det funkade rätt bra. kände att lite rockigare rutor kompenserade upp mot prickar och puffärm. har nog inte ett enda prickigt plagg i min garderob sedan tidigare och så sent som i maj satt jag på mallorca och käftade med henrietta Om hur prickigt absolut inte var mitt mönster. nu har jag trillat dit ändå, tack vare 70% rea och Lite (trend)grupptryck.

blus, Zara (liknande här). kjol, Mango. Skor, céline. Stråväska, chêne.


2 kommentarer2 kommentarer om “Dots for dinner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här