Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

port of Hvar

15:33 | augusti 9, 2017

ett gäng snapshots jag hann fyra av igår innan det blev mörkt. vi la till vid en vik utanför hvar på seneftermiddagen och tog en taxibåt in till hamnen för att äta middag och strosa runt lite. Det enda tråkiga med att segla runt är ju att man har relativt lite tid på varje plats. jag älskar högt tempo ocH att se nya platser men hade önskat att det fanns mer tid att Utforska varje ö och hamn. Vi La upp vår rutt hyfsat sent vilket har lett till lite problem med hamnplatser. nu är vi i alla fall På väg mot nästa destination som är Korcula. En ö jag känner mig relativt hemma på då deT är grannön till ön vi har huset på.


3 kommentarer3 kommentarer om “port of Hvar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här