Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

on my mind

11:00 | augusti 10, 2017

ur ett modeperspektiv är det några jäkla bra veckor vi har framför oss, för den här tiden på året börjar vi redan spana åt nästa säsong. Och även fast jag fortfarande är kvar i sommar och semestermood är min garderob höstrustad sedan länge och jag är redan hungrig och nyfiken på 2018. nästan ingenting annAt kommer igenom mitt modedominerade instagramflöde just nu.

däremot jobbar vi med höstnumret av Metro Mode nu oCh då får man backa bandet lite. här är några saker ur dagens hjärnkontor: skarpa mönster hos LoeWe fw17./klackar från Acne StudiOs. vitt får göra jobbet i höst, och då helst både skor och jacka. Och en helsvart look toppat mEd lack är en vinnare hos mig!


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här