Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Ready for fall

18:15 | augusti 13, 2017

Vi har deadline för tidningen om ett par dagar så jag tog paus från semestern och körde ett jobbrace i förmiddags. Nu börjar jag känna mig riktigt nöjd med mina sidor. Det är ju ett evighetsprojekt att sitta och pilla med men nu är det bara lite finputs kvar. några saker jag sparade ner från dagens sökandE som skulle göra min höst enklare: muSt Have-sandalerna från proenza Schouler fall17. en lackjacka från Topshop i längrE modell, ihop med klackar av strumpmodellen. skulle gärna hänga coola miroslava Dumas läderrock i höstgarderoben också. och en väska synligt signerad Loewe, som inTE SkULLE gå någon obemärkt förbi!


1 kommentarerEn kommentar om “Ready for fall”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här