Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Lovechild

00:52 | augusti 14, 2017

Bättre bild på klänningen från Lovechild sS17 som jag fyndade i köpenhamn nyligen. körde på den till kvällens middag. vi har precis kommit fram till huset på peljesac och kommer stanna här ett par nätter. Skönt att byta hytten mot en stor säng för ett par dagar. i morgon planerar vi för utflykt hela förmidDagen följt av långlunch i skugGan! har vERkligen grott in mig i semesterlivet nu. Ska pressa ut det sista av det den Här veckan och sen är det back to basic!

klänning, Lovechild. Sandaler, Hermès. solglasögon, EoE glasses.


1 kommentarerEn kommentar om “Lovechild”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här