Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

24 hours in Dubrovnik

16:24 | augusti 25, 2017

vi har ju hunnit spendera nästan ett dygn i Dubrovnik på den här resan och det missade jag absolut inte att fota. dubrovnik är nog en utav mina favoritstäder, topp tre i alla fall. det är vackert där, speciellt under månaderna maj och september när man slipper armbågas med resten av turisteliten för att ta sig fram. för varje gång jag besökt dubrovnIk har det alltid varit i stress, ett snabbt stopp innan man flyger heM till sverige typ. och denna gång var inte annorlunda. nästa gång Jag besöker dubrovnik ska det var lågsäsong, varmt nog att sitta ute varje middag och jag ska ha minst tre dygn till att utforska staden På riktigt. ingen turistskIt.


3 kommentarer3 kommentarer om “24 hours in Dubrovnik”

  Hej!Gillar verkligen din stil,super snygg vad du än tar på dig?Har en fråga angående din rutiga rock från Baum,är den stor i stl,är en36-38 och undrar oxå var din röda volankjol kommer ifrån,super cool o skall bli spännande att följa din blogg

  Ha det fint
  Pernilla

  Svara

  Tack gulliga du! Det gör mig glad att höra <3 Jag har min i 36 för att jag skall kunna ha en tjockare stickad tröja under exempelvis. Annars satt nog 34 bättre egentligen men lite tight i armar och axlar för att bära något under. Så det beror nog lite på hur du vill att den ska sitta. Den är ganska skräddad och figursydd så den kommer aldrig bli för oversize. Kjolen kommer från Rodebjer AW17, så den finns i butik nu! 🙂 Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här