Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fashion week day 1

18:38 | september 1, 2017

Ingen har missat att det är modevecka här i Stockholm va? Men som alltid krockar det med att min skola drar igång, alltid samma vecka i både augusti och januari. Och den här gången hade jag dessutom ett jobb att närvara på så det jag hann se live i onsdags var Stylein, Busnel och By Malina. Resterande dagar har jag bevakat med framgång från Instagram, Thank God för vår digitala värld.


Stylein visade en avskalad, skandinavisk men framför allt VACKER kollektion som verkligen gav mig The Row-vibbar. Kollektionen bestod av flera magiska sidenplagg, funktionella kostymer och jackor och THE BAG – som jag fortfarande inte kan sluta tänka på. Hela visningen kändes väldigt intim och genomtänkt.

En visning jag missade men som jag verkligen gillade var Whyred. Kollektionen känns som ett totalt uppsving och något nytt för märket. Det som visades var trendigt, coolt och rätt i tiden. Speciellt JA TACK till rutiga, stora kostymer!

By Malina visade en stor, somrig kollektion som innehöll allt ifrån romantiska, MAGISKA klänningar till feminina sidenplagg. Favoritlooken från kollektionen är definitivt blusen till vänster med puffärmar.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här