Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Checked

14:18 | september 2, 2017


I onsdags när jag sprang på visningar klädde jag mig i rutigt både upptill och nedtill, plus min absoluta favoritfärg just nu, gult. Tycker den här mörka nyansen av gult är så fin och speciellt nu när man är hemkommen från semester och fortfarande har lite färg kvar. Kappan är bekant sen tidigare men den kan nog vara min bästa investering för den här säsongen. Den är från danska Baum und Pferdgartens höstkollektion och finns inne nu!

Kappa, Baum und Pferdgarten. Väska, Loewe. Gult, By Malene Birger. Byxor, Gestuz.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här