Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Fashion week favorites

08:55 | september 4, 2017

Best location: Björn Borg
Björn Borg lyckades definitivt knipa bästa location för sin visning, Kungliga Tennishallen. Stort och långt ifrån intimt.

Best look: Hope
Den här kostymen får alla rätt! Och med håret, extra stilpoäng.

Best set: ATP Atelier
ATP Atelier gör en utställning i Svenskt Tenns butik på Strandvägen. Tanken bakom är att bjuda in gästerna hem till kvinnorna som bär ATPs skor och väskor. Genialiskt! En mycket snygg och genomtänkt utställning.

Best Collection: Dagmar
Personliga favoriten för säsongen måste nog ändå vara Dagmar. Kollektionen innehöll både Dagmar-klassiker och nya detaljer. Stort plus för deras hållbarhetstänk och hur de alltid försöker hitta hållbara sätt att jobba på.

Favorite show: Rodebjer
Rodebjer valde att visa SS18 i deras flaggskeppsbutik på Norrmalmstorg. Modellerna var influgna från olika delar av världen och kollektionen kändes helt i linje med varumärkets identitet.  

Best casting: Hope
Bästa casting stod Hope för. Det kändes aldrig förutsägbart vem som skulle kliva ut på catwalken, vilket gjorde det väldigt intressant att titta på – även i efterhand.

Most wanted: Stand
Stand visade upp en kollektion som innehöll färgglatt läder och lekfulla pälskappor som skapade stora ha-begär hos mig.

Best accessory: Totême
Totême visade för första gången på modeveckan, och gjorde det intimt i deras designstudio. Ledorden för märket är elegant men avslappnad lyx, och precis så var det. För att toppa looken bar alla modeller ett svart pannband som verkligen skapade en helhetskänsla till kollektionen.

Best party: Nelly.com
För att avsluta modeveckan ställde Nelly.com till med en stor avslutningsfest som andades 90-tal. Den hölls i Bonniers konsthall och innehöll ungefär allt och alla du kan tänka dig.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här