Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Blue tone

07:40 | september 7, 2017

Inge bra uppdateringsflow här senaste dagarna, men mycket annat har trängts på dygnets korta timmar. Jag har egentligen så mycket jag vill visa er. Men nu tänkte jag ta tag i en släpuppgift från skolan (hur jag nu lyckats få en sån redan) och sen uppdatera er mer. Är det något specifikt ni vill läsa om här? Önskeinlägg? Frågor? Ni får mer än gärna komma med input så kan vi forma den här bloggen tillsammans! Jag är ju också ny, eller i alla fall här med er. Vore kul att höra era tankar!

Bar ett par magiska byxor från DAY häromdagen, finns här. De är lite större och loose i modellen, vilket jag älskar. Matchade gjorde jag med min all-time favorite skjorta från RIKA som finns inne i rött, här.


2 kommentarer2 kommentarer om “Blue tone”

    Hej! Gillar din blogg supermycket 🙂 Min fråga är – jobbar du fortfarande med Petra? Hur hinner du med det och skola plus jobb i butik?

    Svara

    Åh tack! Kul att höra!:)) Ja från och till, när hon behöver min hjälp. Mycket skolarbete och jobb för Petra kan jag göra hemifrån så är bara i skolan när jag har seminarium eller tenta. Jobbar på Stella gör jag två dagar i veckan så det funkar ganska bra ändå. Gäller att planera tiden rätt bara! 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här