Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

18:48 | september 11, 2017

I hjärnkontoret just nu spökar denim, gubbiga kavajer och rockar, Isabel Marant fall/winter campaign och PARIS med fröken Eklund. Och om det ändå vore så väl att vi bokat en kylig weekend i Paris, hade jag inte varit sen med att packa ner min nya blazer a la Balenciaga som jag fyndade på Zara i helgen.

En annan favorit just nu är min body lotion från Björk & Berries. Den doftar min parfym från högstadiet och ger mig en nostalgitripp varje gång jag smörjer in mina händer med den – vilket tack vare doften är väldigt ofta. Och jeans då? Dessa från H&M ser ut som en bra kandidat, men min hatkärlek kvarstår. Behöver (vill ha) fler par, men tycker det är svårt och krävande att hitta nice modeller. Ge mig tips! Vart handlar ni era jeans?

Kavaj, Zara. Denim, H&M. Body lotion, Björk & Berries.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här