Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace cravings

22:42 | september 15, 2017

Jag har spenderat min fredagskväll hemma, ensam. Har börjat rensa lite kartonger och påsar inför söndag när vi säljer våra kläder på Bolon, ni kommer väl?? Jag har inte överdrivet mycket att sälja, däremot desto mer att fylla på med. Har cravat efter en kappa från Saks Potts sedan förra hösten, så dök den upp på Vestiaire Collective för någon vecka sedan, rätt färg och storlek, ändå slog jag inte till. Och i eftermiddags när jag väl hade bestämt mig för att köra så var den såld. Och det betyder ju bara att jag vill ha den ännu mer, så nu börjar jakten!

Några andra saker jag känner lite extra starkt för just nu är The Rows väska ”Ascot” i den guldgula färgen. Kanske inte så praktisk, men vacker. Och i höst vill jag bara bära rutiga, lösa byxor likt dessa från Topshop, ihop med t-shirts från Ganni och ett P signerat Céline runt halsen. Skorna, även dessa från Céline, är så fina men ger mig lite vibbar av gipsade stortår. Och det är enbart Phoebe Philo som kan få det att kännas charmigt.


2 kommentarer



2 kommentarer om “Cyberspace cravings”

    Så coole bukser! Vet ikke hvilken kappa fra Saks Potts du ser etter, men jeg selger en brun Jimi Coat på Vestiaire 🙂

    Svara

    Åh Tack! Ja jag gick in och kikade på den men det är tyvärr inte den modellen jag söker. Tack ändå <3

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här