Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

New issue

15:12 | oktober 3, 2017

Här är en utav mina sidor från senaste numret av Metro Mode-magasinet som kom ut för bara någon vecka sen. Blev riktigt nöjd med den här sidan, och några utav plaggen har faktiskt redan fått flytta in i garderoben. Däremot cravar jag fortfarande efter den rutiga byxan från Stella McCartney och röda väskan från The Row. 

Magasinet kommer även laddas upp på hemsidan inom kort och då lovar jag att säga till så ni kan gå in och kika! Men ni som fått hem magasinet, vad tycker ni? Vore så kul att höra lite feedback från er! Det här är det sjätte numret jag är med och roddar och jag tycker bara att det blir bättre för varje gång! Det är framför allt väldigt roligt att jobba med och vi vill ju göra en så bra produkt som möjligt för er.


2 kommentarer



2 kommentarer om “New issue”

    Vad snyggt och inspirerande collage!! Kul att du blandade silver och guld också, har en guldkedja och en silverkedja själv runt halsen, varför skall man bara välja samma metall:)

    Svara

    TACK fina du! <3 Jaaa men exakt! Gillar man både och så ska man ju absolut mixa 😀

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här