Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Home Of Turkey

01:58 | oktober 6, 2017


Jag har precis stängt igen mina väskor och lagt mig i sängen för att vila ögonen ett par timmar innan jag ska vara på Arlanda. Jag har verkligen fått packa smart och se till att nyttja varje plagg mer än en gång (restips nr1 – packa i outfits), då jag endast reser med handbagage den här gången. Och att packa effektivt är absolut inte min starka sida då jag oftast lider utav beslutsångest, kanske främst på skofronten. Att dividera om hur många par skor som är rimligt mot antalet dagar iväg har jag gett upp med för längesen. Jag har i alla fall lyckats få ihop två mindre väskor, en för varje ställe. Men i morgon är Turkiet först ut dit vi lyfter tidigt på morgonen. Under några dagar ska Turkish Airlines och Home of Turkey ta hand om oss och enligt schemat blir det inte en lugn stund över! Jag lovar att uppdatera er mer så snart vi är framme på hotellet.

F.ö. tycker jag den här storyn från Vogue Paris, October är helt fantastisk. Kanske ett utav de bättre modejobben jag sett på länge, och dessutom passade bilderna så förbaskat bra till det här inlägget så kunde inte låta bli att inte visa dem!

Stylat av Charlotte Collet, fotat av Charlotte Wales och modell är Ulrikke Høyer.
Pictures via Fashion Editorials.


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här