Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Beach clubbing off season

20:21 | oktober 7, 2017

Vi kom fram till Bodrum igår och åt en sen middag på hotellet, en middag som övergick till djupa diskussioner och drinkar in på småtimmarna. Vi är ett gäng från lite olika håll som har åkt hit tillsammans så under kvällen hann vi både frågestund och presentationsrundor för att lära känna varandra bättre.

Här kommer ett gäng bilder från vår första dag. Vi startade med en lång yogaklass på hälsocentret, The LifeCo, innan vi åkte vidare till Hotell Macakizi för att äta lunch. Det här hotellet ligger verkligen på första parkett. Vi slog oss ned på terassen med havet som bordsgranne och fick in alla turkiska favoriter, sedan spenderade vi resten utav eftermiddagen sovandes i solbäddarna. Nu blir det en quick fix innan middag inne i Bodrum. Ska försöka ge er en rundtur på vårt hotell i morgon, det är nämligen så stort att jag inte hunnit ta mig runt det själv än.

 


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här