Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

French souvenir

21:55 | oktober 16, 2017

Här är mitt sko-inköp som fick följa med hem från Italien! Ett par som jag funderat över ett bra tag nu, och i Milano fick jag feeling och slog till. Hade egentligen bestämt mig för att inte köpa dem, för att det är mycket pengar för ”bara” ett par tygskor, men jag gick igenom min sneaker-samling här hemma och insåg att de absolut borde ha sin plats där. Jag gillar enkelheten och de röda inslagen, och är helt säker på att de kommer bli en trogen vardagshjälte, och det är ändå värt en del!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här