Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Tuesday

22:37 | november 7, 2017

Dammade av trenchcoaten en sista gång för den här säsongen. Tänkte att jag skulle komma undan med en stickad tröja under men jäklar vad kallt det var idag. Kommer säkert åka på en förkylning nu pga mitt korkade val av jacka..I morse startade jag i alla fall dagen med att äta en mysig frukost med Indiska och en genomgång av deras julkollektion. Därefter trampade jag vidare till Stella för ett par timmars jobb. Resten av veckan består enbart av jobb. Både på Stella, med lämningar till magasinet och ett annat stylinguppdrag. Hoppas på att hinna krama om Henrietta över en middag på torsdag med. Tidigt på lördag morgon pustar jag ut och sätter mig på första flyget till London för att krama om bästis!


2 kommentarer2 kommentarer om “Tuesday”

    Snygg classy outfit och jag älskar kappan 🙂 så mycket snyggt i butikerna just nu.

    Inredningstrender 2018 idag på bloggen:)

    Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här