Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Touchdown Paris

02:20 | november 18, 2017

I morse satte vi oss på första planet till Paris, Linn & jag. Förra hösten spenderade vi en helg i Paris och för ett par månader sedan bestämde vi oss för att boka in en likadan helg i november, och nu är vi äntligen här. Den här gången ville vi att testa att bo i ett nytt område, så nu befinner vi oss i Pigalle och har precis checkat in på Hotel Amour.


6 kommentarer



6 kommentarer om “Touchdown Paris”

    Hej du! Jag har en fråga. Jag pluggar första året på SU & precis som dig tycker jag om att resa. Min fråga är när du missar lite föreläsningar – är det svårt att ta igen? Sen arbetar vi i studiegrupper. Gör du det? Isåfall blir de ”irriterade” för du inte alltid är med.

    Kram Bella

    Svara

    Hej! 🙂 Åh vad kull! Just föreläsningar är inte speciellt svårt att ta igen tycker jag, våra lärare lägger ofta ut powerpoints och material på vår studiewebb så där kan man läsa ifatt, Jag tycker det är mer effektivt än att sitta på föreläsningar. Just nu har vi c-uppsatsskrivande så då kan man disponera tiden som man vill, men vi jobbade också ofta i studiegrupper första åren och många visste att jag jobbade mycket på annat håll så jag hade inte möjlighet att sitta i skolan mellan 8-17 varje dag.. Ibland blev det irritation men vi fick alltid välja grupper själva så bästa var att bilda grupp med de som också gör annat vid sidan av och har extrajobb utanför skolan för då har man mer förståelse för varandra och det är lättare att komma överens om tider etc. Men bästa är väl att vara öppen med det och säga att man kan dra sin del hemifrån också om det hjälper!
    Lycka till med plugget :)))
    Kram!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här