Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

White-boot forward

19:06 | december 4, 2017

Jag har haft ett par lugna dagar hemma i Halmstad. Så skönt att komma hit och pusta ut emellanåt. I går kändes det som att jag fokuserade på att äta mig igenom dagen, med först julbord och sedan middag med ett gäng vänner inne i stan. Vi ropade in en massa tapas och spelade brädspel i flera timmar. Njuter alltid så mycket under dagarna hemma. I eftermiddags passade jag på att ta ut mina nya boots på premiär, provade dem först i Paris för ett par veckor sedan och föll pladask. Jag tycker verkligen om vitt på skor och detta par från Other Stories är ju grymma till vintern! Boots, & Other Stories. Denim, Levi’s. Kappa, Rejina PyoVäska, Proenza Schouler. 


1 kommentarerEn kommentar om “White-boot forward”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här