Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Le red stripe

22:36 | december 8, 2017

Såhär såg jag ut en av dagarna hemma i Halmstad förra veckan. Kjol och kavaj i en storlek större är en kombo jag verkligen trivs bra i, och speciellt min killes kavajer.

Nu har jag vaknat till liv igen efter en riktigt slö dag. Har känts som en söndag för mig idag, igår hade Metro julfest på Kasai så jag började med fördrink och mingel där och sprang sedan vidare en gata ner för middag på Hillenberg med hela Stella-gänget. Vi fick feeling och rev av en ordentlig runda på stan och dansade oss svettiga in på småtimmarna, och jäklar vilken kväll det blev!
Kjol, By Malene Birger SS18. Boots& Other Stories . Kavaj, J.Lindeberg.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här