Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Cyberspace wishlist

17:33 | december 20, 2017

Jag tog en paus i plugget och tog en vända genom mina favoritsajter istället, har ni några sådana? Fashion Editorials är en storfavorit hos mig, alla modejobb samlade under samma tak ger mig alltid full inspiration. Sedan drömmer jag också om att besöka Soho House i antingen New York eller Miami i sommar. Jag skulle samtidigt vilja bila Highway 1, finns så mycket jag skulle vilja se i USA faktiskt. Under den här timmen hann jag också rada upp några drömgrejer jag gärna skulle klicka hem under mellandagsrean, glasögonen från Le Specs är bara för coola!

Det är så lustigt, att bara slösurfa runt på massa olika hemsidor och fylla på med inspiration är sådan avslappning för mig. Som vilken paus som helst, som att gå ut och ta en promenad och rensa hjärnan när det blir för mycket. Jag behöver typ den tiden för att hålla igång kreativiteten och bara fylla på med energi, även fast jag kanske skulle behöva den där promenaden också..


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här