Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Happy colors

18:56 | januari 10, 2018

Kappa, Designers Remix. Blus, By Malene Birger. Väska, Staud. 

Färgkombinationen i den här looken från Céline SS18 är bara FÖR FIN. Skulle önska att jag sprang in i en liknande kavaj i just den färgen. Sneglar just nu åt Danska Pernille Teisbaek som precis släppt en Capsule Collection för By Malene Birger och Pre-spring 18. Kollektionen säljs nu på Net-A-Porter och min favorit är den här ljusgula toppen med markering i midjan. En annan färgglad vinnare till våren är den här rutiga trenchcoaten med volangdetaljer, som jag skulle bära med denim och färgglad väska, helst denna från Staud.

På lördag åker jag på semester och en sak jag tummat mig själv på är att börja läsa mer böcker! Jag är urdålig på att ta mig tid för att läsa och det händer oftast bara på stranden under semesterveckorna. Så nu behöver jag era bästa boktips! Först ut blir Max Tegmark’s Liv 3.0, jag bara måste lära mig mer om artificiell intelligens!!


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här