Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Pink favorites

20:32 | januari 21, 2018


Idag har jag ätit frukost med Hanna på Nybrogatan 38 och hunnit med ett snabbt besök hos Dagmar, fick med mig världens finaste klänning hem som jag lovar att visa er i morgon, ser så mycket fram emot deras visning på Dusty Deco. Därefter hade Glitter bjudit in till lunch i en svit på Grand där modecirkusen håller hus denna vecka, men på grund av tidspress smet jag hem efter den för att sopa undan det sista i skolväg. I morgon startar jag med en tidig frukost med två favorittjejer och sedan visningar hela dagen, och ni ska självklart få följa med!
I dag sportade jag rosa skinnbyxor från DAY SS18, sneakers från Céline, kappa från Saks Potts och ballaste brillorna just nu från Le Specs. 


1 kommentarerEn kommentar om “Pink favorites”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här