Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

STHLM FW

20:58 | januari 24, 2018

Fyra varumärken jag tyckte levererade bäst under modeveckan och åtta looks som verkligen föll mig i smaken. Stand visade som alltid en stark kollektion vad gäller läder- och fuskpäls. Pälsen längst ner till vänster är bara FÖR mysig, så kul med färg och mönster när det kommer till ytterplagg! Jag tycker verkligen att Rodebjer gjorde ett kliv framåt sedan sist och visade en stark kollektion med jättefina färg- och mönsterkombinationer.

Dagmar blev med all säkerhet en favorit och jag tycker att de bara blir vassare för varje säsong. Lite mer fokus på färg och mönster än tidigare och dessutom var stylingen on point. HOPE var återigen starkast när det kommer till casting med mångfald och gränsöverskridande – Det är verkligen fint att se. Jag tyckte också att både Filippa K, Totême och Stylein visade vackra och avskalade kollektioner med fokus på siluetter och former. Något som är spännande att se är att de flesta varumärken verkar ta ett steg från det minimalistiska och satsa på något annat. Däremot tycker jag att det är oförskämt lite fokus på accessoarer om man jämför med den internationella modescenen men who am I to judge?

Rodebjer AW18.

 House of Dagmar AW18.
HOPE  AW18.
STAND AW18.Bildkälla: Fashion Week Sthlm. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här