Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

My week

07:26 | januari 25, 2018

Förutom visningar under modeveckan så är det mycket annat runt omkring som är väldigt roligt också. Som att suga i sig inspiration från street style-scenen, äta frukost med tjejkompisar, gå på event och plocka på sig fina smycken från Glitter och besöka Dagmars huvudkontor för att låna en klänning inför deras visning. Klänningen nedan är ur deras SS18-kollektion och är verkligen SÅ fin. Jag föll för den blåa varianten först men valde att spara den till något festligt tillfälle i sommar istället, tänker mig typ en sommarfest eller bröllop (hoppas jag blir bjuden på många, hehe). Jag har också hunnit catch up med min fina Henrietta vilket antagligen var det bästa på hela veckan.

Andra dagen på modeveckan bar jag prickigt från Lindex, kappa från Rejina Pyo och denim från Stella McCartney.


2 kommentarer2 kommentarer om “My week”

    De rosa byxorna med röda revären, varifrån kommer de? Supersnygga!!

    Svara

    De kommer från DAY Birger et Mikkelsen, SS18 så borde komma ut i butik snart! Kram 🙂

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här