Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Paint in pink

15:39 | februari 1, 2018


Jag brukar ju sällan skriva om inredning, kanske främst för att jag känner mig så vilsen i inredningsbubblan men också för att jag i nuläget inte tycker det är superkul. Men jag har precis upptäckt charmen med Pinterest. Jag satt och letade inspiration till en inredningsartikel och fastnade helt för rummen på bilderna. Misstänker att det är sedan middagarna vi åt på Quattro Passi i Dubai, (är ni i Dubai måste ni äta där)! Allt jag vill nu är att måla en rosa vägg och matcha med ett tillhörande sideboard i samma färg, och sedan pynta det med massa konstiga vaser och tavlor.

Bildkälla: Pinterest


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här