Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

CPH Fashion Week

21:01 | februari 4, 2018

Några favoritlooks ur vad som visades på modeveckan i Köpenhamn tidigare i veckan. Ett par favoritmärken är dessa nedan. Ganni visade en avskalad men genomtänkt kollektion som verkligen föll mig i smaken alla kategorier. Holzweiler är jag knappt bekant med sen tidigare men känner att jag hakar på den vita trenden från topp till tå direkt! By Malene Birger visade upp en kappa som åker rakt upp på önskelistan för nästa säsong och tack vare Baum und Pferdgarten är lila numera en favoritfärg!

Holzweiler AW18

By Malene Birger AW18 Ganni AW18  Baum und Pferdgarten AW18


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här