Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Sundays

14:23 | februari 4, 2018

Den här fina kjolen från Malene Birger har äntligen kommit in i butik, ville bara tipsa er om det för ni var några som undrade det sist. Jag har världens lugnaste söndag hos mig, har spenderat förmiddagen i soffan med tv och böcker och nu har jag precis kommit hem från en iskall långpromenad. Ibland känner jag mig verkligen som en 65-åring instängd i en 24-årings kropp, men jag gör helst så lite som möjligt på söndagar, hur spenderar ni allra helst era söndagar?

Kjol, By Malene Birger. Kappa, Saks Potts. Kavaj, J.Lindeberg. Boots, Other Stories. 


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här