Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

Layered

13:32 | februari 8, 2018

Layereds nya kollektion lanseras på fredag och igår var jag förbi Stockholms Auktionsverk för att ta en titt på kollektionen och kramas med bästa Limpan som frontar kampanjen. Heja henne! Och Heja Malin som är grundare och creative director för Layered. Den nya kollektionen är SÅ fin. Nu när jag ändå gör min praktik så bestämde jag att få lite jobb ut av det för SvD’s räkning så jag satte mig ner med Malin för en pratstund om inspiration, vårens trender och hur man listar ut vilken inredningssmak man har. Jag berättade nämligen för henne att jag har NOLL koll på vad jag gillar och vilken stil jag skulle ha hemma om jag skulle inreda en lägenhet från grunden i morgon. Nu undrar ni förstås hur det ser ut hemma hos mig. Jag flyttade raka vägen in i min killes ungkarlslya så det är fortfarande gråskala överallt och motiv av vinglas på gardinerna(?). Jag har inte brytt mig om att ta tag i det projektet än just för att jag inte har någon aning om hur jag vill att det ska se ut. Men jag önskar att det skulle vara något åt hållet som Layereds nya kollektion med spännande former och dova färgtoner.


0 kommentarerLämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Jag accepterar villkoren som finns här