Det förekommer cookies på paulina.herhour.com. Genom att fortsätta läsa på paulina.herhour.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

On my mind

07:11 | februari 9, 2018

Den här gången har jag lyckats plocka ihop några saker som ändå är av ok prisklass, annars brukar det alltid vara orimligt höga priser på allt jag vill klicka hem.. Jag vill fylla på garderoben med dess två kappor. Den svarta från Mango ska jag nog springa och prova på lunchen. Jag älskar detaljerna på den och jag har varit på jakt efter en svart kappa ett tag nu så det här är en bra kandidat. Den rutiga kappan är också en riktig tio-poängare.

Sen var jag bara tvungen att tipsa om väskan. Har sett den på två av mina vänner nu som köpt den i favoritbutiken hemma i Halmstad. Superfin kvalité och den känns riktigt välarbetat och lyxig. Dessutom är kedjorna precis likadana som Guccis väskor, tydligen gjorda i samma fabrik(?) Jag blev själv sugen på att slå till på den i klarröd, lite tuffare och rockigare än vad jag är van vid men gillar verkligen den här modellen.

Svart kappa, Mango. Sneaker, Eytys. Rutig kappa, Zara. Väska, Les Jeunes Etoiles


0 kommentarer



Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här